Woning kopen
Hoe zorg ik ervoor dat ik niets mis?

Haal alles uit je bezichtiging

Bezichtiging? Wij zijn erbij. We leiden je door de woning en geven je alle info. Geen verborgen gebreken, geen verrassingen. Transparantie en duidelijkheid, daar gaan we voor. We kijken naar alles, zodat jij met vertrouwen kiest. We zijn er voor je.

Wat is een bezichtiging en waar moet ik op letten?

Een bezichtiging? Dat is je kans om een huis echt te voelen. Maar het kan ook overweldigend zijn. Waar let je op? Wat vraag je? In dit artikel leggen we het simpel uit. Zo weet je precies wat je moet doen en zie je niks over het hoofd. Lees verder en maak van die bezichtiging een succes!

Waar moet je op letten bij een bezichtiging?

Controleer de staat van de woning

Kijk goed naar de staat van de woning. Zijn er scheuren, lekkages of andere gebreken? Wij helpen je ze te spotten.

Let op de omgeving

De buurt is net zo belangrijk als het huis zelf. Is het rustig? Zijn er winkels in de buurt?

Stel de juiste vragen

Vragen over onderhoud, buren of toekomstige plannen in de wijk? Wij zorgen dat je niets over het hoofd ziet.

Voel je thuis

Kan je jezelf hier zien wonen? Wij helpen je een realistisch beeld te vormen.

Hulp bij jouw bezichtiging

Wij maken bezichtigingen eenvoudig en inzichtelijk. We begrijpen dat het kiezen van een woning een grote stap is, en we willen dat je die stap met vertrouwen zet. Daarom zijn we erbij, van begin tot eind.

We leiden je door de woning, wijzen op details die je misschien over het hoofd zou zien, en beantwoorden al je vragen. Onze aanpak is transparant en gericht op jouw behoeften. Geen verrassingen, alleen duidelijkheid. Want jouw nieuwe thuis vinden, dat doen we samen.

Sake heeft me geholpen mijn droomappartement in De Pijp te kopen. Ik had het niet zonder hem kunnen doen.

Amy van Zuydam

Ze hebben mij snel aan een woning geholpen! Vriendelijk en professioneel personeel die goed bereikbaar zijn.

Rolando Gallego Moyano

It was a pleasant experience of interacting with homeup. The process was efficient, communication-easy and expat-friendly.

Lingli Zhou

In deze lastige tijd om een koopwoning te vinden ging alles soepel en professioneel. Daarnaast hebben wij niet hoeven overbieden, erg fijn omdat we wisten waar we aan toe waren qua kosten.

Tobi Hoogenboom

Wij zijn fantastisch geholpen door Billy. Hij belde ons op omdat hij een huis voorbij zag komen dat volledig aan onze wensen voldeed. Het was meteen raak!

Atif Jadelkarin

Meer weten over hoe een bezichtiging bij ons werkt?

Wil je een persoonlijke uitleg over onze unieke bezichtigingsprocedure. Geen verrassingen, alleen duidelijkheid en begeleiding die bij jou past.

Veelgestelde vragen over bezichtigingen

Heb je vragen over bezichtigingen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Wij helpen je om al je twijfels en onzekerheden weg te nemen!

Hoe plan ik een bezichtiging bij jullie in?

Het plannen van een bezichtiging bij ons is eenvoudig. Neem contact met ons op via de website of bel ons direct. We vinden samen een tijdstip dat jou uitkomt en regelen de rest.

Is er iemand van jullie aanwezig tijdens de bezichtiging?

Ja, wij zorgen ervoor dat er altijd een ervaren medewerker aanwezig is tijdens de bezichtiging. We leiden je rond, beantwoorden je vragen en zorgen dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt.

Wat als ik specifieke vragen heb over de woning tijdens de bezichtiging?

Wij moedigen je aan om alle vragen te stellen die je hebt. Onze medewerker ter plaatse is er om je te helpen en zal je vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Kan ik meerdere bezichtigingen plannen?

Natuurlijk! Bij ons kun je zoveel bezichtigingen plannen als je wilt. We begrijpen dat het kiezen van een woning een belangrijke beslissing is, en we staan klaar om je bij elke stap te ondersteunen.

Wat als ik na de bezichtiging nog vragen heb of extra informatie nodig heb?

Geen probleem! Na de bezichtiging staan we nog steeds voor je klaar. Neem gewoon weer contact met ons op, en we zullen je voorzien van alle extra informatie of antwoorden die je nodig hebt.

Kom je er niet uit?

Makelaar

Billy Brouwer

Een foto van Billy Brouwer
Makelaar

Billy Brouwer