Aankoopmakelaar Amsterdam

Gefrustreerd omdat die perfecte starterswoning in Amsterdam steeds aan je neus voorbijgaat? Met ons als jouw aankoopmakelaar profiteer je van voorrang op ons exclusieve woningaanbod in de hoofdstad. Daarnaast voorzien we je van deskundig advies en een kosteloze financiële screening.

Wat bieden we als aankoopmakelaar in Amsterdam?

Zo maken we het verschil voor starters in Amsterdam:

Juridische en administratieve hulp

Schakel je ons in als aankoopmakelaar? Dan krijg je voorrang op ons exclusieve woningaanbod, met woningen voor vaste prijzen. Zo vergroot je de kans op je droomhuis, zonder de stress van het (over)bieden.

Voorrang op ons exclusieve aanbod voor een vaste prijs

Schakel je ons in als aankoopmakelaar? Dan krijg je voorrang op ons exclusieve woningaanbod, met woningen voor vaste prijzen. Zo vergroot je de kans op je droomhuis, zonder de stress van het (over)bieden.

Objectief en eerlijk advies

Wij begeleiden je met objectief en eerlijk advies. We helpen je de voor- en nadelen te zien, geven je tips voor verduurzaming en adviseren je over een sterk bod.

Bieden zonder voorbehoud van financiering

Van start tot sleutel, wij zorgen voor een soepele en stressvrije woningaankoop. Jouw vertrouwen is onze prioriteit.

Wat doen jullie als aankoopmakelaar in Amsterdam voor mij?

1.

Uitgebreid intakegesprek

Als jouw aankoopmakelaar hechten we grote waarde aan een diepgaand begin. We starten met een grondig intakegesprek waarin we jouw behoeften en budget nauwkeurig in kaart brengen. Hiermee creëren we een helder beeld van jouw ideale woning.

2.

Lokale expertise

Met onze uitgebreide lokale kennis gaan we samen op zoek naar de beste woningen die perfect bij jou passen.

3.

Sterke onderhandelingen

Wanneer jij na de bezichtiging nog steeds enthousiast bent en denkt de perfecte woning gevonden te hebben, stappen we in de ring voor jou. We onderhandelen ferm en doelgericht om de beste prijs te verkrijgen.

4.
Begeleiding gedurende het proces

Van start tot sleutel, wij zorgen voor een soepele en stressvrije woningaankoop. Jouw vertrouwen is onze prioriteit.

Sake heeft me geholpen mijn droomappartement in De Pijp te kopen. Ik had het niet zonder hem kunnen doen.

Amy van Zuydam

Ze hebben mij snel aan een woning geholpen! Vriendelijk en professioneel personeel die goed bereikbaar zijn.

Rolando Gallego Moyano

It was a pleasant experience of interacting with homeup. The process was efficient, communication-easy and expat-friendly.

Lingli Zhou

In deze lastige tijd om een koopwoning te vinden ging alles soepel en professioneel. Daarnaast hebben wij niet hoeven overbieden, erg fijn omdat we wisten waar we aan toe waren qua kosten.

Tobi Hoogenboom

Wij zijn fantastisch geholpen door Billy. Hij belde ons op omdat hij een huis voorbij zag komen dat volledig aan onze wensen voldeed. Het was meteen raak!

Atif Jadelkarim

Sake helped us secure our first home in the span of just 2 months, we could not be happier!

Soma Deáki

I recently had the pleasure of working with homeup, and I must say, my entire real estate journey exceeded all expectations.

Siraj Abdul Rahman

Niet alleen ging de huizenzoektocht snel maar hebben wij ook door homeup het huis kunnen kopen voor een vaste prijs, waardoor we niet hoefden te overbieden. 

Amber Alter

In een woord? Topgasten, alle 2. Blij dat ik voor hun gekozen heb. Van harte aanbevolen!

Gertjan Spaans

Het contact met de makelaar verliep goed. Ik voelde me echt geholpen doorheen het gehele proces!

Jolien Eggermont

Online begeleiding zodat je sneller een woning koopt

Wil je niet alleen rondkijken in ons exclusieve aanbod, maar ook je ogen open houden op de openbare woningmarkt? Schakel ons dan in als aankoopmakelaar. We kennen de markt én jouw struggles als starter heel goed. Als we als aankoopmakelaar voor je aan de slag gaan, heb je voorrang op ons exclusieve woningaanbod én helpen we je ook via Funda en andere platformen zoeken naar een huis dat past bij je woonwensen.

€2.499,-
€ 2.249,-
Woningen van de openbare markt
(Ook voorrang op ons exclusieve aanbod)
Online begeleiding
Controle van juridische documenten
Gratis eerste hypotheekgesprek
Hypotheekcertificaat: je hypotheek rond voor je begint met zoeken
Betaal pas wanneer je de sleutel krijgt
Vaste verkoopprijs
Mee met de bezichtiging
Gratis registreren
Kopers bij homeup kopen gemiddeld 3 maanden sneller.

Onduidelijk waar je begint op de woningmarkt? We got you.

Vragen over een woning aankopen in Amsterdam?

Wil je meer weten over hoe wij je helpen in Amsterdam? Check hier de antwoorden op veelgestelde vragen over onze service en het kopen van een huis.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar helpt je bij het zoeken van een huis en het proces wat bij de aankoop komt kijken. In de praktijk helpt een aankoopmakelaar vanaf het begin tot het einde bij de aankoop van een huis. Dit houdt in dat een aankoopmakelaar potentiële woningen aandraagt, meegaat bij een bezichtiging, meeleest bij het koopcontract en constant adviseert over het proces.

Hoeveel kost een aankoopmakelaar?

In de markt zijn de prijzen van een aankoopmakelaar verschillend en varieren van €2000 tot €5000. Voor een vast tarief van €1999,- nemen wij het volledige aankoopproces voor onze rekening, inclusief onbeperkte biedingen maar exclusief bezichtigingen.

Wat is het voordeel van jullie inschakelen als aankoopmakelaar?

Onze aankoopmakelaars zijn experts in de vastgoedmarkt. Ze zorgen voor een vlotte aankoop, helpen onder de vraagprijs aan te kopen en geven objectief en eerlijk advies.

Hoe ziet de financiële screening bij jullie eruit?

Onze hypotheekadviseur screent je financiële situatie gratis en vrijblijvend. Dit geeft je inzicht in je leencapaciteit en de maandelijkse kosten, zodat je goed voorbereid de huizenmarkt op gaat. Omdat we vooraf alles weten kunnen we een bod doen zonder voorbehoud van financiering, wat jouw kansen op een aankoop vergroot.

Wat zijn de voordelen van jullie aanbod aan woningen voor een vaste prijs?

Door ons exclusieve aanbod aan woningen voor een vaste prijs, vermijd je de stress van biedingsoorlogen en heb je voorrang op andere geïnteresseerden. Dit vergroot je kans om je ideale woning te bemachtigen.