Woning verkopen
Wie wil hier nou niet wonen?

Wij regelen de bezichtigingen

Bezichtiging? Wij regelen het. Jouw woning in de schijnwerpers, gesprekken met geïnteresseerden, en voorbereid op alle vragen. We kennen jouw woning door en door, en peilen de interesse zo, dat 'ja' zeggen de enige optie is.

Hoe bereid je je voor op de bezichtigingen?

Voorbereiding op een bezichtiging? Het is meer dan schoonmaken. Het gaat om een sfeer creëren waar kopers zich thuis voelen. Opruimen, frisse geur, elk detail telt. In dit artikel ontdek je hoe je dit doet.

Hoe verzorgen wij de bezichtigingen?

Efficiënt inplannen

Bezichtigingen op één dagdeel geven rust. We houden rekening met jouw agenda en die van geïnteresseerden.

Voorbereiding van de woning

Wij geven advies over hoe je jouw woning het beste kunt presenteren en opruimen. Zo maken we een goede indruk op de kopers.

Bezoek van geïnteresseerden

Kopers komen langs op het afgesproken tijdstip. Wij staan klaar om hen rond te leiden en vragen te beantwoorden.

Opvolging na de bezichtigingen

Na de bezichtigingen bieden we de potentiële kopers 24 uur bedenktijd. Daarna nemen we contact op om te horen of ze de woning willen kopen.

Efficiënte bezichtigingen: alles op één dagdeel

Bezichtigingen plannen we op één dag, efficiënt en zonder gedoe voor jou. Onze aanpak gaat verder dan alleen het plannen. We kennen de kopers al, screenen ze op financieringsmogelijkheden, en weten snel of iemand bij de woning past. Met vijf bezichtigingen slagen we er bijna altijd in om de woning te verkopen.

In een woord? Topgasten, alle 2. Blij dat ik voor hun gekozen heb. Van harte aanbevolen!

Gertjan Spaans

Sake van der Oord is erin geslaagd om de begeleiding van verkoop en aankoop woning in enkele maanden tegelijk te begeleiden, deskundigheid top.

Abdellah Dami

Mega fijn en goed geholpen door Billy met verkoop huis. Na de verkoop ook fantastisch geholpen om huurwoning te krijgen. 

Monique Bon

1000 keer bedankt Billy, super makelaar!

Sevgyun Ismailov Feradov

Van begin tot eind alles goed geregeld. Bedankt heren!!!!

Aaron Simons

Meer informatie nodig over de voorbereiding op bezichtigingen?

Laat je gegevens achter en we vertellen je meer over hoe wij stressvrij en moeiteloos de bezichtigingen voor je regelen.

Veelgestelde vragen over de voorbereiding op bezichtigingen

Heb je vragen over de voorbereiding op een bezichtiging? Wij helpen je om al je twijfels en onzekerheden weg te nemen!

Hoe kan ik mijn woning aantrekkelijker maken voor potentiële kopers?

Een opgeruimd, schoon en goed verlicht huis trekt kopers aan. Zorg ervoor dat alle persoonlijke spullen zijn opgeborgen en dat de woning neutraal is ingericht. Dit helpt kopers om zichzelf in de woning te zien wonen.

Wat moet ik doen met mijn huisdieren tijdens een bezichtiging?

Het is het beste om huisdieren uit de woning te verwijderen tijdens een bezichtiging. Sommige mensen kunnen allergisch zijn of zich ongemakkelijk voelen rond huisdieren.

Wat zijn de meest voorkomende fouten die ik moet vermijden bij de voorbereiding op een bezichtiging?

De meest voorkomende fouten zijn het niet grondig schoonmaken van de woning, te veel persoonlijke spullen laten liggen en het niet goed verlichten van de ruimtes. Zorg ervoor dat je deze fouten vermijdt om een goede eerste indruk te maken.

Hoe kan ik de unieke kenmerken van mijn woning benadrukken tijdens een bezichtiging?

Benadruk unieke kenmerken door ze schoon en opgeruimd te houden en ze, indien mogelijk, te verlichten. Als je bijvoorbeeld een prachtige open haard hebt, zorg er dan voor dat deze schoon is en er aantrekkelijk uitziet.

Hoe kan ik mijn tuin of buitenruimte het beste presenteren tijdens een bezichtiging?

Zorg ervoor dat de tuin netjes is, het gras gemaaid is en eventuele planten er verzorgd uitzien. Als je buitenmeubilair hebt, zorg er dan voor dat dit schoon en uitnodigend is. Als je een balkon hebt, zorg er dan voor dat het er uitnodigend uitziet met een paar planten of een comfortabele stoel.

Vragen? Onze expert staat klaar!

Makelaar

Sake van der Oord