De grootste aankoopmakelaar voor starters

Kun jij wel wat hulp gebruiken in de zoektocht naar je eerste eigen woning? Als je ons inschakelt als aankoopmakelaar krijg je niet alleen voorrang op ons unieke woningaanbod, maar ook een gratis financiële screening en hypotheekcertificaat. Zo kun je snel schakelen én vergroot je je kansen op de woningmarkt.

een foto van een man op een rode stoel met een drankje in zijn hand

Wat bieden we als aankoopmakelaar?

Zo maken we het verschil voor starters:

een illustratie van twee schuddende handen

Juridische en administratieve hulp

Het kopen van een woning gaat gepaard met veel juridische documenten. Wij zorgen ervoor dat je niet verdwaalt in het juridische doolhof en helpen je om alles te begrijpen, zodat je met vertrouwen je handtekening kunt zetten.

een illustratie van een vergrootglas

Voorrang op ons exclusieve aanbod voor een vaste prijs

Schakel je ons in als aankoopmakelaar? Dan krijg je voorrang op ons exclusieve woningaanbod, met woningen voor vaste prijzen. Zo vergroot je de kans op je droomhuis, zonder de stress van het (over)bieden.

een illustratie van een persoon met een kroontje op
Objectief en eerlijk advies

Wij begeleiden je met objectief en eerlijk advies. We helpen je de voor- en nadelen te zien, geven je tips voor verduurzaming en adviseren je over een sterk bod.

een illustratie van een sleutel
Bieden zonder voorbehoud van financiering

Een ervaren hypotheekadviseur geeft je kosteloos een duidelijk beeld van wat je kunt lenen en welke maandlasten daarbij horen. Zo kun je een bod doen zonder voorbehoud van financiering. Dat maakt de kans dat jij de koper bent groter.

Wat doet een aankoopmakelaar eigenlijk?

Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaars begeleiden je van start tot sleutel bij het kopen van een woning. Ze helpen bijvoorbeeld met potentiële woningen delen, adviseren tijdens het proces, voeren onderhandelingen en gaan mee naar bezichtigingen. Gemiddeld kost dit zo'n € 4.000.

De homeup-aanpak

Wij helpen je digitaal bij het vinden en kopen van een huis. Voor maar € 1.999 krijg je online al het advies en de begeleiding die je nodig hebt. Het enige verschil met andere (duurdere) aankoopmakelaars is dat wij niet meegaan naar een bezichtiging.

Zelf bezichtigingen

We geloven dat jij zelf het beste aanvoelt wat je zoekt in een woning. Daarom gaan we niet mee met bezichtigingen. Dat bespaart je een hoop geld. Maar no worries: we bereiden je voor en geven je tips waar je op moet letten.,

Bouwkundig rapport

Met een bouwkundig rapport kunnen we ook altijd aanvullend onderzoek doen naar de staat van de woning die je op het oog hebt. Zo kunnen we je goed adviseren, bijvoorbeeld over de prijs en de mogelijkheden om de woning verduurzamen.

Sake heeft me geholpen mijn droomappartement in De Pijp te kopen. Ik had het niet zonder hem kunnen doen.

Amy van Zuydam

In deze lastige tijd om een koopwoning te vinden ging alles soepel en professioneel. Daarnaast hebben wij niet hoeven overbieden, erg fijn omdat we wisten waar we aan toe waren qua kosten.

Tobi Hoogenboom

I recently had the pleasure of working with homeup, and I must say, my entire real estate journey exceeded all expectations.

Siraj Abdul Rahman

Wij zijn fantastisch geholpen door Billy. Hij belde ons op omdat hij een huis voorbij zag komen dat volledig aan onze wensen voldeed. Het was meteen raak!

Atif Jadelkarim

We had a really good experience with Sake. Being expats his expertise was fundamental. 

Alessia Scognamiglio

Online begeleiding zodat je sneller een woning koopt

We kennen de markt én jouw struggles als starter heel goed. Als we als aankoopmakelaar voor je aan de slag gaan, heb je voorrang op ons exclusieve woningaanbod én helpen we je ook via Funda en andere platformen zoeken naar een woning dat past bij je woonwensen.

En het mooiste: met ons hypotheekcertificaat ben je gegarandeerd van een hypotheek. Zo heb je je hypotheek al rond voor je zoektocht begint.

€2.499,-
€ 2.249,-
Woningen van de openbare markt
(Ook voorrang op ons exclusieve aanbod)
Online begeleiding
Controle van juridische documenten
Gratis eerste hypotheekgesprek
Hypotheekcertificaat: je hypotheek rond voor je begint met zoeken
Betaal pas wanneer je de sleutel krijgt
Vaste verkoopprijs
Mee met de bezichtiging
Gratis registreren
Kopers bij homeup kopen gemiddeld 3 maanden sneller.

Onduidelijk waar je begint op de woningmarkt? We got you.

Veelgestelde vragen over ons als aankoopmakelaar

Ontdek de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze diensten en het aankoopproces.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar helpt je bij het zoeken van een huis en het proces wat bij de aankoop komt kijken. In de praktijk helpt een aankoopmakelaar vanaf het begin tot het einde bij de aankoop van een huis. Dit houdt in dat een aankoopmakelaar potentiële woningen aandraagt, meegaat bij een bezichtiging, meeleest bij het koopcontract en constant adviseert over het proces.

Hoeveel kost een aankoopmakelaar?

In de markt zijn de prijzen van een aankoopmakelaar verschillend en varieren van €2000 tot €5000. Voor een vast tarief van €1999,- nemen wij het volledige aankoopproces voor onze rekening, inclusief onbeperkte biedingen maar exclusief bezichtigingen.

Wat is het voordeel van jullie inschakelen als aankoopmakelaar?

Onze aankoopmakelaars zijn experts in de vastgoedmarkt. Ze zorgen voor een vlotte aankoop, helpen onder de vraagprijs aan te kopen en geven objectief en eerlijk advies.

Hoe ziet de financiële screening bij jullie eruit?

Onze hypotheekadviseur screent je financiële situatie gratis en vrijblijvend. Dit geeft je inzicht in je leencapaciteit en de maandelijkse kosten, zodat je goed voorbereid de huizenmarkt op gaat. Omdat we vooraf alles weten kunnen we een bod doen zonder voorbehoud van financiering, wat jouw kansen op een aankoop vergroot.

Wat zijn de voordelen van jullie aanbod aan woningen voor een vaste prijs?

Door ons exclusieve aanbod aan woningen voor een vaste prijs, vermijd je de stress van biedingsoorlogen en heb je voorrang op andere geïnteresseerden. Dit vergroot je kans om je ideale woning te bemachtigen.

Vragen of interesse?

Makelaar

Sake van der Oord