Wij zijn jouw gratis verkoopmakelaar

Wil jij een woning verkopen die perfect is voor starters? Wij doen dat snel en kosteloos voor je. We verkopen je woning voor een vaste prijs die we vaststellen met een taxatie.

De kopers in ons netwerk staan te springen om een starterswoning. We hebben ze financieel gescreend, dus voorbehoud van financiering is niet nodig bij de koop. Dat biedt jou zekerheid en starters een eerlijke kans op een koopwoning.

Foto van een koppel op een bank met een hond

Mega fijn en goed geholpen door Billy met verkoop huis. Na de verkoop ook fantastisch geholpen om huurwoning te krijgen. 

Monique Bon

Van begin tot eind alles goed geregeld. Bedankt heren!!!!

Aaron Simons

In een woord? Topgasten, alle 2. Blij dat ik voor hun gekozen heb. Van harte aanbevolen!

Gertjan Spaans

Sake van der Oord is erin geslaagd om de begeleiding van verkoop en aankoop woning in enkele maanden tegelijk te begeleiden, deskundigheid top.

Abdellah Dami

1000 keer bedankt Billy, super makelaar!

Sevgyun Ismailov Feradov

Regel het met homeup

Verkoop via ons platform

€ 0,-
100% kosteloos
Zekerheid door verkopen voor een vaste prijs
Financieel gescreende kopers
Onze kopers hebben al een geaccepteerde hypotheek op voorhand
Alleen verkopen onder jouw ideale condities
Volledige ontzorging
Gratis registreren

Deze woningen zijn al verkocht via ons exclusieve platform

Binnen 2 weken je woning verkopen, zonder kosten?

Start vandaag en ontvang morgen de verkoopprijs van jouw woning.

Toch liever je woning verhuren?

Overweeg je jouw woning te verhuren in plaats van te verkopen? Wij maken het verhuren van jouw woning net zo eenvoudig en stressvrij als het verkopen.

Foto van een vrouw met en blauwe broek die op de bank zit met een hond

Veelgestelde vragen over gratis verkopen

Gratis jouw woning verkopen met ons? Dat kan! Bekijk de veelgestelde vragen (en de antwoorden daarop) als je nog twijfels of vragen hebt.

Hoe bepaal ik de vraagprijs?

De vraagprijs bepaal je vaak met je makelaar, gebaseerd op vergelijkbare woningen, de staat van het huis, en de marktsituatie.

Wat zijn de kosten bij verkoop?

Verkoopkosten kunnen bestaan uit makelaarskosten, advertentiekosten, en notariskosten voor de overdracht. Dit varieert per situatie.

Wat zijn de eerste stappen in het verkoopproces van mijn huis?

De eerste stappen zijn het kiezen van een makelaar (of besluiten om het zelf te doen), het opstellen van een vraagprijs, en het voorbereiden van de woning voor bezichtigingen, bijvoorbeeld door opruimen en eventuele kleine reparaties uit te voeren.

Moet ik aanwezig zijn bij elke bezichtiging?

Dit hangt af van je afspraken met de makelaar. Soms kan het voordelig zijn als de verkoper niet aanwezig is, zodat potentiële kopers zich vrijer voelen om vragen te stellen en opmerkingen te maken. Overleg dit met je makelaar.

Wanneer is de verkoop van mijn huis definitief?

De verkoop is definitief na het ondertekenen van de notariële akte. Tot die tijd kunnen er onder bepaalde voorwaarden nog ontbindende factoren zijn, zoals het niet verkrijgen van een financiering door de koper.

Wat als de koper afziet van de koop?

Als de koper afziet van de koop binnen de wettelijke bedenktijd of vanwege een ontbindende voorwaarde zoals financiering, wordt de koop ontbonden. Als er geen geldige reden is, kan er een boeteclausule van toepassing zijn, afhankelijk van wat er in het koopcontract staat.

Kom je er niet uit?

Makelaar

Billy Brouwer