Woning kopen
Wat kan ik lenen?

Hypotheekadvies op maat

Een huis kopen? Spannend! Maar wat kun je lenen? Onze onafhankelijke hypotheekadviseur staat voor je klaar met een gratis eerste adviesgesprek. Zo weet je precies wat je kunt lenen. De kosten voor het afsluiten van een hypotheek liggen tussen €3000 en €3500, inclusief btw afhankelijk van je situatie.

Wat is hypotheekadvies en hoe werkt het?

Hypotheekadvies is meer dan wat cijfertjes. Het gaat om jouw toekomst. Van onderzoek tot definitief advies. In dit artikel lees je alles over wat hypotheekadvies inhoudt en hoe het werkt. Zo snap je precies wat er achter de schermen gebeurt.

een illustratie van twee schuddende handen

een illustratie van een vergrootglas

een illustratie van een persoon met een kroontje op

een illustratie van een sleutel

Hoe werkt hypotheekadvies bij onze partner?

Analyse van je financiële situatie

Onze hypotheekadviseur duikt in je financiën. Inkomen, schulden, toekomstplannen – alles wordt bekeken.

Onderzoek naar leenmogelijkheden

Verschillende hypotheekverstrekkers worden vergeleken om de beste deal voor jou te vinden.

Advies op maat

Op basis van de analyse en het onderzoek krijg je een persoonlijk advies. Geen verrassingen, alleen zekerheid.

Bod zonder voorbehoud van financiering

Dankzij onze uitgebreide screening kun je een bod doen zonder voorbehoud van financiering. Een unieke kans om je droomhuis te bemachtigen!

Waarom een hypotheekgesprek plannen?

Een eerste hypotheekgesprek is helemaal gratis. Hierin ontdek je precies wat je kunt lenen en wat je maandelijkse lasten worden. De hypotheekadviseur kijkt naar alle mogelijkheden en denkt verder, zodat je exact weet wat wel en niet kan.

Onze partner stelt een hypotheekadvies voor je op, en je betaalt pas bij het afsluiten van de hypotheek. Afhankelijk van je situatie liggen de kosten tussen de € 3.000 en € 3.500, inclusief btw. Zo krijg je deskundig advies afgestemd op jouw behoeften, zonder verrassingen achteraf.

Sake heeft me geholpen mijn droomappartement in De Pijp te kopen. Ik had het niet zonder hem kunnen doen.

Amy van Zuydam

Ze hebben mij snel aan een woning geholpen! Vriendelijk en professioneel personeel die goed bereikbaar zijn.

Rolando Gallego Moyano

It was a pleasant experience of interacting with homeup. The process was efficient, communication-easy and expat-friendly.

Lingli Zhou

In deze lastige tijd om een koopwoning te vinden ging alles soepel en professioneel. Daarnaast hebben wij niet hoeven overbieden, erg fijn omdat we wisten waar we aan toe waren qua kosten.

Tobi Hoogenboom

Wij zijn fantastisch geholpen door Billy. Hij belde ons op omdat hij een huis voorbij zag komen dat volledig aan onze wensen voldeed. Het was meteen raak!

Atif Jadelkarim

Aankoop van een exclusieve woning van homeup

Voor als je wacht op je droomhuis

€6.499,-
€ 5.999,-
Exclusive woning van homeup
(niet beschikbaar op funda)
Volledige begeleiding: van start tot sleutel
Vaste verkoopprijs: overbieden overbodig
Voorrang voor starters
Gratis eerste hypotheekgesprek
Hypotheekcertificaat: je hypotheek rond voor je begint met zoeken
Betaal pas wanneer je de sleutel krijgt
Gratis registreren
Bij ons heb je gemiddeld 8 concurrenten minder als je een woning bekijkt.

Online begeleiding zodat je sneller een woning koopt

Wil je niet alleen rondkijken in ons exclusieve aanbod, maar ook je ogen open houden op de openbare woningmarkt? Schakel ons dan in als aankoopmakelaar. We kennen de markt én jouw struggles als starter heel goed. Als we als aankoopmakelaar voor je aan de slag gaan, heb je voorrang op ons exclusieve woningaanbod én helpen we je ook via Funda en andere platformen zoeken naar een huis dat past bij je woonwensen.

€2.499,-
€ 2.249,-
Woningen van de openbare markt
(Ook voorrang op ons exclusieve aanbod)
Online begeleiding
Controle van juridische documenten
Gratis eerste hypotheekgesprek
Hypotheekcertificaat: je hypotheek rond voor je begint met zoeken
Betaal pas wanneer je de sleutel krijgt
Vaste verkoopprijs
Mee met de bezichtiging
Gratis registreren
Kopers bij homeup kopen gemiddeld 3 maanden sneller.

Gratis hypotheekgesprek aanvragen

Onze aangesloten partner kan je snel voorzien van onafhankelijk hypotheekadvies. Laat je gegevens achter om een gratis afspraak in te plannen of om meer informatie te ontvangen.

Veelgestelde vragen over hypotheekadvies

Heb je vragen over hypotheekadvies? Ontdek hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wat is hypotheekadvies?

Hypotheekadvies is een professionele dienst waarbij een hypotheekadviseur je helpt om de beste hypotheek voor jouw situatie te vinden. Dit omvat het analyseren van je financiële situatie, het begrijpen van je behoeften en het vergelijken van verschillende hypotheekproducten.

Wat kost hypotheekadvies?

De kosten voor hypotheekadvies kunnen variëren. Sommige adviseurs werken met een vast tarief, terwijl anderen een percentage van de hypotheeksom rekenen. Het is belangrijk om dit vooraf te bespreken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Is hypotheekadvies verplicht?

Hypotheekadvies is niet wettelijk verplicht, maar het kan wel zeer waardevol zijn. Een hypotheek is een grote financiële verplichting, en professioneel advies kan je helpen om een verstandige keuze te maken die bij je past.

Wat gebeurt er tijdens het advies?

Tijdens een hypotheekadviesgesprek zal de adviseur je vragen stellen over je financiële situatie, je toekomstplannen en je wensen. Op basis van deze informatie zal de adviseur een of meerdere hypotheekopties aanbevelen die bij je passen.

Welke soorten hypotheken zijn er?

Er zijn verschillende soorten hypotheken, zoals de annuïteitenhypotheek, de lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. Elke soort heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, en de juiste keuze hangt af van je individuele situatie en voorkeuren.

Hoe lang duurt het adviesgesprek?

Een hypotheekadviesgesprek neemt gemiddeld een uur in beslag. Dit geeft de adviseur voldoende tijd om je situatie grondig te begrijpen en een weloverwogen advies te geven. Als er meer tijd nodig is, kan dat natuurlijk ook. Het belangrijkste is dat je aan het einde van het gesprek een duidelijk beeld hebt van de mogelijkheden en dat al je vragen zijn beantwoord.

Kom je er niet uit?

Makelaar

Billy Brouwer

Een foto van Billy Brouwer
Makelaar

Billy Brouwer