Starterswoningen
/
Krommenie
/
Pelikaanstraat 3
empty state
Deze afbeelding is nog niet up
No items found.
No items found.
No items found.

Pelikaanstraat 31561 HM Krommenie

4
97 m²
3
C
295000,- k.k.
(vaste prijs)
Verkocht
Binnen 0 dagen
Verkocht
Onder voorbehoud
Onder optie
Onder bod
Ingetrokken
Benieuwd naar ander woningaanbod?

Krijg voorrang op ons exclusief woningaanbod wanneer je een gratis zoekprofiel aanmaakt.

Nieuw
1 / 1
Afbeeldingen
Plattegrond
360º
Nieuw

Pelikaanstraat 31561 HM Krommenie

4
97 m²
3
C
295000,- k.k.
(vaste prijs)
28/9/2023
Verkocht
binnen 8 dagen
Verkocht
Onder voorbehoud
Ingetrokken
ONder optie
ONder bod
INgetroken
Benieuwd naar ander woningaanbod?

Krijg voorrang op ons exclusief woningaanbod wanneer je een gratis zoekprofiel aanmaakt.

De unieke voordelen

No items found.

Omschrijving

PELIKAANSTRAAT 3 KROMMENIE – VRAAGPRIJS €295.000 K.K.

Let op, sociale huurders uit Zaanstad krijgen t/m 20 september 2023 voorrang bij de aankoop van deze woning. Geen huurder? Meldt u zich dan aan als geïnteresseerde. Is de woning na 10 werkdagen niet verkocht, dan nodigen wij u uit voor een bezichtiging.

Welkom bij Pelikaanstraat 3, een veelbelovende woning in het charmante Krommenie, waar een huis vol mogelijkheden op je wacht! Deze woning met drie verdiepingen en een energielabel C biedt de ideale basis om je droomwoning te creëren.

INDELING:
Betreed de woning via de ontvangsthal die je leidt naar een lichte, ruim opgezette woonkamer. Hier zorgen de grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde voor een zee aan daglicht. Aangrenzend aan de hal vindt je een toilet en een keuken met veel potentie; hoewel deze aan vernieuwing toe is, biedt de ruimte volop mogelijkheden om jouw ideale keuken te creëren.

Achter de keuken wacht een riante tuin op het zonnige zuidwesten. Met maar liefst 50 m2 en twee handige bergingen, is dit de perfecte plek om te ontspannen, te tuinieren, of gasten te ontvangen.

Op de eerste etage vind je twee ruime slaapkamers en een kleinere derde kamer, die toegang biedt tot een balkon. Deze verdieping is eveneens voorzien van een badkamer en een extra bergruimte voor je opslagbehoeftes.

Via de trap van de eerste verdieping kom je op de zolder die karaktervol schuin afloopt. Hier vind je de recent geïnstalleerde cv-ketel (kombi kompakt hre 24/18 A uit 2021). Een extra kamer met voldoende kastruimte en een dakkapel zorgt voor meer leefruimte en een gevoel van openheid.

Perceel: de m2 oppervlakte van het perceel is een inschatting. Het perceel moet nog officieel gesplitst worden in het kadaster. Dit gebeurt bij de notaris voor de overdracht.

OMGEVING:
De woning is gelegen in een rustige straat, waar parkeren geen probleem is. Binnen vijf minuten wandel je naar de sfeervolle Zuiderhoofdstraat in Krommenie, waar je kunt genieten van diverse eetgelegenheden, gezellige cafés en uitgebreide winkelopties, inclusief een grote Dekamarkt.

Qua vervoer zit je hier ook goed: het station Krommenie/Assendelft is slechts twee minuten fietsen of tien minuten lopen. En voor wie de auto neemt, de N8 is vlakbij en biedt snelle toegang tot snelwegen richting Amsterdam, Alkmaar en Haarlem.

ASBESTINVENTARISATIE:
Er is een asbestinventarisatie gedaan en er is een beperkte hoeveelheid asbest aangetroffen in de meterkast en de kruipruimte, wat geen direct gevaar oplevert.

GOED OM TE WETEN:
- Woonoppervlakte: 97 m²
- Achtertuin: +/- 50 m2 op het zuidwesten
- Twee bergingen: 11 m²
- Energielabel C
- Gratis parkeren in de straat
- Goede bereikbaarheid: treinstation op 10 minuten loopafstand en binnen enkele minuten bevindt u zich op de A8 – Coentunnelweg of A9 richting Alkmaar of Haarlem
- Voorzien van houten kozijnen met dubbelglas
- Oplevering/ aanvaarding kan in overleg

Pelikaanstraat 3 biedt een prachtige basis om je eigen thuis te maken, op een uitstekende locatie in Krommenie. We nodigen je van harte uit voor een bezichtiging!

EXTRA:
homeup is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

NIET BEWONERSCLAUSULE:
Koper is op de hoogte van het feit dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen van respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden, waaronder begrepen die van zijn rechtsopvolgers onder bijzondere titel.

ZELFBEWONINGSCLAUSULE:
Koper is verplicht het verkochte daadwerkelijk als hoofdbewoner te bewonen voor ten minste een periode van 5 (vijf) jaar;. Hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen schriftelijk toestaan dat van het in de vorige zin bepaalde wordt afgeweken. Indien de koper na bij aangetekend schrijven door verkoper in gebreke te zijn gesteld, gedurende acht dagen nalatig blijft aan de uitvoering van dit artikel mede te werken, zal hij ten behoeve van de verkoper een niet voor matiging vatbare, terstond opeisbare boete verschuldigd zijn van € 50.000,-. Voormelde verplichting zal als kwalitatieve verplichting worden gevestigd voor de duur van vijf (5) jaar na de ondertekening van de akte van levering.

ANTI-SPECULATIEBEDING:
Indien koper of zijn rechtsopvolgers onder algemene titel het verkochte, binnen 2 jaar na ondertekening van de akte van levering geheel of gedeeltelijk vervreemdt - zowel in juridische als in economische zin - is koper verplicht de door verkoper voor haar rekening genomen kosten verbonden aan de akte van levering aan verkoper terug te betalen, bij niet nakoming of overtreding van deze verplichting verbeurt koper aan verkoper een zonder voorafgaande ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete gelijk aan 10% (tien procent) van de in deze akte genoemde koopprijs. De betaling van deze boete dient te geschieden onmiddellijk bij vervreemding van het verkochte door koper op een nader op te geven bankrekening van verkoper.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN-METING:
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

PROJECTNOTARIS:
Woningstichting Parteon werkt samen met de volgende 3 projectnotarissen:
- Zaan Notarissen (Zaandam, Wormerveer en Assendelft)
- Actus Notarissen (Zaandijk)
- Notariskantoor Ten Brinke (Krommenie)
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vaste prijs
€ 395.000
Vaste prijs
€ 395.000
Vaste prijs
€ 395.000
Vaste prijs
€ 395.000
Vaste prijs
€ 395.000
Bekijk alle kenmerken

Vragen of interesse?

Vragen of interesse

Makelaar

Billy Brouwer

Deel deze woning

Link gekopiëerd

Vragen of interesse?

Hulp bij de zoektocht naar jouw woning?

Foto van Sake van Oord
Makelaar

Sake van der Oor

Makelaar

Billy Brouwer

Deel deze woning

Link gekopiëerd

Vergelijkbare woningen in Krommenie

No items found.

Onduidelijk waar je begint op de woningmarkt? We got you.

Pelikaanstraat 3
295000,- k.k.
{ "Overdracht": { "Vaste prijs": "€ 295.000,- k.k.", "Vraagprijs per m²": "€ 3.041,24", "Status": "Verkocht", "Aanvaarding": "In overleg" }, "Bouw": { "Type object": "Woonhuis", "Soort woonhuis": "Eengezinswoning, tussenwoning", "Soort bouw": "Bestaande bouw", "Bouw jaar": "1953", "Soort dak": "Zadeldak" }, "Oppervlakten en inhoud": { "Woonoppervlakte": "97m²", "Externe bergruimte oppervlakte": "9m²", "Inhoud": "327m³" }, "Indeling": { "Aantal kamers": "5 (waarvan 4 slaapkamers)", "Aantal badkamers": "1", "Badkamervoorzieningen": "Douche en wastafel", "Aantal woonlagen": "3 woonlagen" }, "Energie": { "Energielabel": "C", "Energiedatum": "2032-11-23", "Isolatie": "Dubbel glas", "Verwarming": "Cv ketel", "Warmwater": "Cv ketel", "Cv ketel brandstof": "Gas", "Cv ketel bouwjaar": "2021", "Cv ketel type": "Kombi kompakt hre 24/18 a", "Cv combiketel": "Aanwezig", "Cv ketel eigendom": "Eigendom" }, "Locatie": { "Ligging": "Aan rustige weg" }, "Buitenruimte": { "Hoofdtuinlocatie": "Zuidwest", "Tuin totale oppervlakte": "50m²", "Tuintypes": "Achtertuin", "Hoofdtuin achterom": "Aanwezig", "Hoofdtuinbreedte": "465cm", "Hoofdtuinoppervlakte": "50m²", "Hoofdtuintype": "Achtertuin", "Hoofdtuinlengte": "1074cm" }, "Bergruimte": { "Schuur/berging": "Vrijstaand steen", "Voorzieningen": "Voorzien van elektra" }, "Parkeergelegenheid": { "Soort parkeergelegenheid": "Openbaar parkeren" } }
28/9/2023